Mange baklengs – mye kjeft

Oslo (Bullshit news): Aker-keeper Erik Kristiansen slapp inn mål nummer 100 for sesongen i 3-4-tapet mot Ski. Ups, hold på hatten.

Keeperen har stått samtlige kamper denne sesongen og vist at kallenavnet «Butterfly» ikke nødvendigvis har noe med hans forkjærlighet til insekter å gjøre, men evnen til nesten å gå ut i spagaten når han føler han ikke får hjelp.

-Det er jo ikke min skyld at vi slipper inn mål. Uansett om noen skyter fra red line eller kommer alene mot meg er det en eller annen gnom ute på isen med bikjelogo på drakta som ikke har gjort jobben sin. Min jobb er bare å fortelle folk hvor elendige de er, og det er jeg også jævlig god til, sier veteranen som er i ferd med å avslutte sin sesong nummer 79 som ishockeyspiller.

Akers forsvarsspillere har denne sesongen igjen vist at de ikke tilhører verdenseliten til tross for opp mot to treninger i måneden. Ikke nok med at de aller fleste vanligvis går av isen med -7 i statistikken, det har vært nok av kjeft også.

-Nesten uansett hva vi gjør, får vi høre det. Jeg kunne har reddet pucken med kjeften og likevel fått det glatte lag. Det skal ikke være lett, sukker vanligvis tjukkhudede Øyvind Aasbrenn.

-Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har blokkert minst 25 skudd i år, med rygg, hender og ankler. Likevel er han ikke fornøyd. Jeg føler at jeg ikke strekker til. Det kjennes tungt, fryktelig tungt, sier backkollega Rune «Robbie» Johansen.

Søndag har Kristiansen en gyllen mulighet til å holde nullen for første gang på 13 år når Mølla venter i Jordal Amfi. Aker har en del å revansjere i bunnkampen. I sesongens første møte ble det 3-5-tap. Kristiansen hevder Akers «råtne» backer må ta på seg skylda for samtlige baklengs bortsett fra ett.

Legg igjen en kommentar