Aker-spiller fersket i damegarderobe

Oslo (Bullshit news): En av Akers utenlandsimporter må stå skolerett for ledelsen i SATS etter å ha blitt tatt på fersken da han tok seg inn i en damegarderobe på et treningssenter.

Hendelsen, som fant sted på Storo torsdag, betegnes av ledelsen i treningskjeden som sjelden og alvorlig.

-Vi har mange studioer i Norge. Stadig vekk får vi meldinger om uheldige hendelser, men denne skiller seg ut. Det som skjedde var at en mann, i vanlige klær, gikk rett inn i damegarderoben. Der ble han stående og le. Sprutrød i ansiktet. Det ble helvete hett og mye skriking, sier en SATS-kilde til Bulldogs-redaksjonen.

-Han skulle ikke trene, så vi kjøper ikke forklaringen om at han gikk feil. Hadde vi ikke tatt ham nå, ville han kanskje kommet tilbake. Han er en typisk kikker.

Overfor bulldogs.no hevder svensken at han slett ikke angrer og at norske kvinner tar seg selv altfor selvhøytidlig.

-Jag förstod inte vad hon sa, men jag tror hon var arg. Varför? Som jag inte sett en norsk flicka naken tidligare, sier han.

Det virker ikke som om du bryr deg nevneverdig? Du synes ikke dette er pinlig?

-Nej, jag har gott om andra omklädningsrum att besöka. Det är därför jag sällan tränar hockey. Om du fattar? avslutter han.

Flere av Akers spillere er tidligere blitt behandlet for kikking. Trolig må svensken gjennom Milhouse-programmet for å bli kurert. Han har dermed spilt sin siste kamp for sesongen. Og den neste.

Legg igjen en kommentar