– Kall meg bare Mr. Sparkel

Aker Bulldogs’ keeper Kenneth Evensen er stinn av selvtillit etter nok en historisk god kamp.

Målvakten har kun sluppet inn 34 mål på 12 kamper denne sesongen. Det gir et snitt på 2,83 per match for laget som nå ligger på tredjeplass i den nådeløse 4.-divisjon avdeling Øst.

– Baklengs er baklengs. Målet for neste år er ikke å slippe inn noen verdens ting, verken på trening eller kamp.

– Det er vel en smule ambisiøst?

– Ikke der jeg kommer fra. I tillegg ønsker jeg å være med helt i toppen på poengstatistikken. Det burde være mulig hvis jeg holder meg skadefri gjennom sommeren. Vet du forresten hvorfor jeg skriver Kenneth med h?

– Nei, det tar vi en annen gang …

– Ok.

Aker tok søndag sin fjerde strake seier. Etter to rufsete perioder, gjorde laget kort prosess på Gamle Oslo med tre mål i løpet av 15 minutter. Til slutt ble det 5-2 etter scoringer av Joakim (2), Eric, Per og Mikke (2).

Forward ble passert på tabellen etter at de gikk på en smell borte mot Gjøvik. Nå lukter det medalje.

– Jeg skal ikke ta all æren for dette selv, men det er liten tvil om at jeg har vært knallgod denne sesongen og er the main reason til at vi er der vi er. Kall meg bare Mr. Sparkel, sier Evensen mens han tyller i seg litervis med proteindrikke med kokos-smak.

I neste kamp møter Akers gutter Skedsmo i Grünerhallen. Laget fra Romerike har vis gryende form den siste tiden med 14-1 over Bøler og ikke minst 3-1-seier over Prinsdalen.

Møt opp søndag klokken 10. Inngangsbilletten koster bare 750,- Familie: 1999,-

Legg igjen en kommentar