Signerte naken spiller

– Litt usikker på om han duger. Jeg har jo ikke sett ham med klær på engang.

Aker Bulldogs har stallen full. Nylig ble en totalt ukjent utlending signert som sistemann før sesongåpningen. Usportslig leder Christer Larsson sier han stolte på magefølelsen da han la kontrakten på bordet foran mannen bulldogsredaksjonen ikke har lykkes med å få navnet på ennå.

– Han møtte opp på eget initiativ. Naken. På spørsmålet om vi har sett ham i aksjon må jeg svare nei. Vi har ikke sett ham med klær på ennå heller. Men han snakker brukbart norsk og fortalte oss at han tidligere har spilt hockey på et bra nivå i landet han kommer fra. Vi får krysse fingrene, sier svensken.

Bulldogs.no kommer tilbake med mer bakgrunnsstoff på den mystiske spilleren ved en senere anledning. Enn så lenge velger vi å anonymisere ham.

– Bra utstyrt

– Han har brukbart utstyr, men slår ikke Per Ivar, sier Joakim Gaaserud.

– Han har altså utstyr?

– Ja, de som kjenner meg vet hva jeg mener. He!

– Hva er da grunnen til at han ankom naken?

– Det vet da ikke jeg. Ser jeg ut som Wikipedia, svarer Gaaserud før han ber om skyss hjem.

Legg igjen en kommentar