- Her sliper de skøytene mine gratis

Se, nå scorer han i Sverige

Han ble solgt for et tårn med snus. Nå leker «Remo Andersson» i svensk 7.-divisjon.

 

Akers spillere fikk sjokknyheten under treningsleiren i Canada: Remi Andersen var solgt til en svensk klubb. Fra og med 1. august skulle han spille for Kungsör under aliaset Remo Andersson.

 

– Jeg ville for all del ikke forlate Aker, men «money talks». Eller i dette tilfellet dreide det seg rettere sagt om snus, har jeg fått høre.

 

Agenten som sto bak overgangen bekrefter overfor bulldogs.no at han ikke var i stand til å få penger for Andersen og at han skulle bytte navn slik at media ikke skulle begynne å stille ubehagelige spørsmål.

 

– Klubbdirektøren i Aker, Jørgen Darre, foreslo at klubbene skulle gjøre opp med tobakk, det kan jeg bekrefte, ja. Det ble bare et tårn, noe han gikk med på uten diskusjon.

 

Darre var torsdag kveld ikke tilgjengelig for en kommentar.

 

- Her sliper de skøytene mine gratis

Innfir hos Söta bror

Kungsör spilte i kveld sin første kamp for sesongen. Andersson var ikke snauere enn at han scoret to mål i debuten.

 

– Jeg liker meg her. Gutta er noe yngre enn meg noe som gjør at jeg kan kjefte og smelle uten å få noe tilbake. Nå er jeg jaggu toppscorer også. Gleder meg til å få gullhjelmen, sier eks Lørenskog-karen som er Akers første utenlandseksport siden Daniel Svelin.

 

Etter at bulldogs.no publiserte saken, ble redaksjonen oppringt av en lettere irritert Christer Larsson.

 

Sint svenske

– Jeg føler meg også på en måte som en eksport. Da det spilles hockey på løkka hjemme i Koppom, blir jeg alltid oppringt med spørsmål om jeg kan være med. Og da spiller jeg på en måte utenlands.

 

– Men dette er vel rett og slett hockey med venner? Ute? 

 

– For faan! Hvor vanskelig kan det være?! Vi har jo drakter og to mål, avslutter Larsson før han brått legger på.

 

På vegne av Aker Bulldogs vil den uavhengige .no-desken oppfordre alle til å betale kontigenten innen fristen som er, Øyvind Aasbrenn?

 

– 1. oktober. Husk å merke innbetalingen godt. Jeg er ikke synsk.

 

 

 

Legg igjen en kommentar