Fikk sokker og 10-årskontrakt

Drømmen om et liv som hockeystjerne i Norge gikk i oppfyllelse for Akers nykommere.

 

Christian Henning, Niklas Ytterström og Francisco Baena har nådd toppen av hockeypyramiden med sine gigantkontrakter som strekker seg ut sesongen 2024.

 

– Fremtiden er sikret både for meg om min familie i Karlskoga. Nu kör vi, sier en rørt Christian Henning etter å ha fått overrakt Akers «Start Kit», hvite strømper.

Christian Henning ønskes velkommen av spillende økonomisjef Aasbrenn.

 

Henning har allerede fått tildelt personlig sponsor; TomTom GPS.

 

– Kanon! Nå kan jeg finne fram i Oslo. Stopper forresten 13-trikken i Bergen? Bussen min hjem til Sverige går derfra om 15 minutter.

 

Koster flesk

De tre svenskene vil etter det Bulldogs-redaksjonen erfarer tjene mellom 100 og 150 kroner i året. I tillegg kommer det bonus i form av gratis shampo, tape og skyss hjem etter trening hvis noen har plass.

 

Akers slåsskjempe Niklas Ytterström har allerede fått kallenavnet "Knuckles".

– Vi ser på dette som en investering. Det vil garantert betale seg. Vi har allerede solgt to sesongkort og fire t-shirts. Egentlig har vi ikke råd til dette, men kan tåle en sesong med røde tall. Publikum skriker etter entertainere. Vær så god, her er de, sier økonomidirektør Øyvind Aasbrenn og peker spesielt på Ytterström som allerede har kastet hanskene tre ganger i løpet av fem treninger.

 

Francisco Baena kan nesten ikke vente med å komme igang med sesongen.

Francisco Baena garanterer 150 poeng denne sesongen.

 

– Hockeyfasilitetene dere har her i Norge er awesome. Klubben er stor, men jeg ser på det som en utfordring. Jeg vet fansen forventer mye av meg og jeg er klar, sier den hårfagre svensken.

 

Multinasjonalt

Bulldogs-stallen består nå av 28 spillere. Av disse er 16 egenproduserte nordmenn. Canada (2 spillere), Sverige (8), Chile (1) og Trondheim (1) er også representert.

 

– Unikt. Vi ønsker at Bulldogs skal være en klubb der alle føler seg velkomne. Derfor kommer jeg til å coache på indisk denne sesongen. Kanskje klarer vi på den måten å rekruttere en eller annen hockeyinteressert sikh som jeg kan snakke om programmering med, sier trener Jørgen Darre.

 

Legg igjen en kommentar