- Ikke alle glassene er mine. Helt sant.

Skal vi danse-Darre slo OL-floka

Jørgen Darre svingte seg både på og utenfor isen da Aker Bulldogs avla fansen i Gudbrandsdalen et etterlengtet helgebesøk.

 

Akers treningssamlinger hver høst dreier seg først og fremst om å få dreis på rumpetaklingene før sesongen starter. Med et treningsgrunnlag få kan vise til, briljerte østfoldingen på isen. Han formelig oste av selvtillit og energi. Det skulle vise seg å komme godt med da det tekniske vidunderet inntok dansegulvet på den lokale puben lørdag kveld.

 

Klokka var godt over midnatt og en del av Aker-spillerne lå allerede og sov da «Milhouse» børstet støv av gamle takter. De fleste på parketten ble stående og måpe da veteranen fremførte en salig blanding av disko, breakdance og sving.

 

– Noen vil hevde at måten du tolket Rihanna på er gammeldags?

 – Dem om det. De fleste som danser på diskotek har ikke den bakgrunnen jeg har, og bør kanskje ikke uttale seg, er den klare beskjeden fra danseløven.

 

- Ikke alle glassene er mine. Helt sant.
- Ikke alle glassene er mine. Helt sant.

Fikk politi-skryt

Mange ble forundret da garderoben var full også før søndagens treningsøkt. For første gang siden tidlig på 90-tallet styrte samtlige Bulldogs unna lovens lange arm.

Per Ivar fant omsider noen med felles interesser

 

– Det må jeg si var på tide. Vi fulgte med hver enkelt av spillerne siden de ankom byen fredag ettermiddag. Det eneste vi reagerte på var at en del valgte å drikke øl mellom de to treningsøktene lørdag, og et par snapchat-bilder som var langt over grensa. Men på grunn av lav bemanning, valgte vi ikke å slå til, sier politimester Bastian som i samme slengen gratulerte en gammel kjenning med at han i år faktisk fikk hoppe i høyet, ikke bare sove i det.

 

Terje har finest hår

Det ble en flott helg. Til og med været var på Akers side. Diverse temaer ble diskutert: Blant annet størrelsen på en normal penis, motorsykler som kan tas fra hverandre og settes sammen, parkeringsbøter, jenter som viser seg ikke å være så pene som først antatt og hårsveiser. Sistnevnte diskusjon ble fort avsluttet da samtlige var enige om at Terje er den av spillerne som har finest hår.

 

– Jeg skulle gjerne ha fått oppmerksomhet for noe annet, men ok, det er da noe å ta med seg hjem til Halden når jula kommer, sier Gudmundsen som valgte å legge seg etter 21-nyhetene da de andre spillerne gikk ut på byen.

 

Fansen gleder seg til pucken droppes i slutten av oktober. Det er allerede klart at det blir 10 lag i serien. Blant nykommerne er Gjøvik 2. Bortekampen spilles heldigvis første helga i vinterferien. Aker stiller én rekke.

Legg igjen en kommentar