Aker vinner aldri med Bang på isen

Det er liten tvil om at lagkameratene sukker tungt når Olav Bang melder seg på lagets kamper.

Den hengslete brumunddølen med bakgrunn fra blant annet judo og torader, har spilt tre av Akers kamper denne sesongen. Fasiten er to usle poeng. 3-3 mot Grüner, 3-3 mot Gjøvik og 3-4-tap mot et svakt Ski-lag.

Selv om han en gang i blant har vært på isen når Bulldogs har scoret, er han i de fleste tilfeller også på isen når Kenneth må plukke pucker ut av Aker-buret. Han har heller ikke notert seg for et eneste poeng i løpet av de ni periodene han har spilt denne sesongen.

– Jeg vurderte å legge opp i sommer, men kom over et par skøyter i Strömstad. Vi var egentlig der for å kjøpe baby-ting, men jeg endte altså opp med nytt hockeyutstyr. Da jeg kjørte hjem, bestemte jeg meg for å ta en sesong til, sier Bang i et eksklusivt Skype-intervju.

Skavanker

Hva mener du selv om det du har levert så langt i år?

– Bak mål, men jeg har astma og tørr hodebunn. Det hemmer meg, men jeg har ikke ønsket å fortelle gutta om det. Nå vet de det. Jeg kan ikke annet enn å beklage at jeg suger tungt. Innimellom glimter jeg til, men det er stort sett med en dum kommentar i garderoben eller på Facebook-gruppa. Der har du meg liksom.

Hva gjør du for å bli litt mindre dårlig?

– Ingen verdens ting. Det er omtrent like enkelt som å snu Stena Line i en småbåthavn, sier Bang videre.

Til tross for at kvaliteten i Aker-stallen tydeligvis er noe variabel, er det andre som gjør det langt bedre. For da Olav Bang var opptatt med jobb, dåp og annet fjas, rakk Bulldogs å vinne tre kamper på rad og inntok andreplassen på tabellen.

Scorer, men ikke jævlig mange

Duncan Harwood (5) er sammen med Darius Darius (4) og Mikke Sundberg (4)  lagets toppscorer etter seks spilte kamper. Sistnevnte scoret like gjerne to coast to coast-mål mot Ski. Han fikk selskap i målprotokollen av lagets nye danske Jesper Stampe.

Bulldogs-redaksjonen har ikke oversikt over hvem som har flest assist. Det vi imidlertid har klart å finne ut, er at Aker har scoret 3,16 mål i snitt på seks kamper. Det er rævva – objektivt sett.

Førstkommende helg er Bøler motstander. Laget har sluppet inn 41 mål på fem kamper og ligger sist med ett poeng.

Legg igjen en kommentar