Hvorfor i he****e?!

Aker Bulldogs hadde sjansen til å ta sesongens tredje seier, men fikk i stedet grisebank av laget som ligger nest sist på tabellen.

2-10 eller 2-11, samma f***. Hele ti Aker-gutter, inkludert keeper, fikk gleden av å bli pissa på i Furuset Forum. Altfor mange satt nemlig hjemme og klødde seg og så på «Luksusfellen» og «Norge Rundt». Noen riktignok med feber og snørr på genseren, men Aker-stallen teller drøyt 20 mann. Hvor var resten? Litt for langt å reise? Fyllesjuk? Hadde dama laget dip? Stryke skjorte? VM-repriser?

Moro var det lell mot laget som bare hadde sluppet inn 165 mål før søndagens kamp. Det skal sies at dette var en ganske annen motstand enn den Aker fikk i Grünerhallen da det ble 17-6-seier, men Bulldogs kan nå skryte av å ha tapt mot både Mølla og Furuset 2 denne sesongen. Det er laget selvsagt heeeeeelt alene om. Mølla har én seier på 13 kamper, mens Furuset søndag kunne feire sin første kamp med tosiftet i riktig mål og sin andre seier for sesongen etter å ha tapt de siste oppgjørene med 0-12 og 0-7.

En kaktus er sendt til dem som valgte å sitte hjemme.

Legg igjen en kommentar