Milhouse til topps i Trysil Gathering

Oslo/Trysil (Bullshit News): Akers Jørgen «Milhouse» Darre gikk helt til topps i helgens maratonspillkonkurranse i Trysil.

Sammen med likesinnede pakket Milhouse ned musematte, åtte liter Cola og one piece og dro til fjells fredag. Ikke for å stå på ski eller snowboard, men for å sette ny rekord i dataspill.

-Tenk, en hel helg med World of warcraft. Jeg herja vilt. Ble ikke trøtt engang. Den ene figuren min har jeg brukt to år på å bygge opp. Det ble ikke rek denne gangen, jeg sparer den til Vikingskipet i påsken, ler Darre overfor bulldogs.no.

Er du nerd? Ta testen her.

Hele seks dataentusiaster deltok i helgens samling som ble arrangert på en hytte i fjellbygda. Darre har lang erfaring med slike konkurranser og innrømmer at han anså seg for å være favoritt i Trysil Gathering.

-De andre er egentlig ikke så flinke. Det er enklest sånn. Tror du virkelig jeg tar med meg noen som kan slå meg eller, teiting? sier østfoldingen.

Milhouse er ubeseiret i maratonspilling så langt i 2011. Etter helgens seier satt han igjen med en DELL-t-skjorte og snaut hundre kroner i premiepenger.

-Det baller på seg, men det er ikke på grunn av pengene jeg driver med dette. Det er drag på damene som teller. Selv om vi laget egen hjemmeside og hengte opp lapper i alle rollespillbutikkene i Oslo, klarte vi ikke å få med oss noen denne gangen. Ren og skjær uflaks, sier 34-åringen som så vidt rakk søndagens 1-10-tap mot Forward.

Den kampen forbigås imidlertid i stillhet. Det eneste som bør nevnes er at to trenere, materialforvalter, reservekeeper og 15 svensker er tooooo much i 4. divisjon.

Legg igjen en kommentar