Målfylt søndag på Grünerløkka

Det skjer av og til at det blir tosiffra i en ishockeykamp. Men selv om Jordal kunne si tosiffra søndag ettermiddag var det i Akers garderobe jubelen var. Det endte med 11-10 seier til Aker i en meget underholdene og spennende kamp til norsk fjerdedivisjonshockey å være. Kanskje det var det familie-publikum godt over snittet som tente Aker?

Trener Jan Remi Andersen var godt fornøyd etter kampen. – Selv om vi ligger under, så jobber vi oss inn i kampen igjen og gir oss aldri. Det er skikkelig moral og disiplin i detta laget, sier kapteinen, som kom direkte fra julebord i Lørenskog.

I mixed-zone kommer også Olav Bang Imsgard tuslende ut helt sist. Han er såklart fornøyd med seiren, men forklarer litt nærmere hvorfor han allikvel ikke er helt fornøyd: – Helt fra treningsleieren på Hamar i september og til nå har det butta i mot. Ikke en scoring! Ikke engang en eneste assist. Ikke en gang utvisningsminutter!  I fjor var jeg med helt i toppen av alle statistikker! Nå er jeg helt, helt sist! Hva er det som har skjedd?

Mulig dette er en forklaring Olav?

Legg igjen en kommentar