Hemmeligheten bak Duncans suksess

(Gamle Oslo – Aker 4-6) Når Duncan Harwood ikke kaster snø på motstanderne, er han fortsatt relativt god.

Søndag var den rutinerte canadieren nest sist på pucken før 6-4-målet som ble scoret av Mikael Sundberg. I tillegg noterte han et mål og befestet posisjonen som Akers poengkonge. Det var Bulldogs’ tredje strake seier.

 

– Grunne til at jaj score så mye er the music jeg hore på før kamp, sier Harwood, som var dypt inne i favorittsjangeren før han gikk ut og filleristet Gamle Oslo.

 

Men i motsetning til mange av lagkameratene, som er oppdatert på hva som rører seg på musikkfronten, har Harwood tviholdt på favoritten fra barndomsårene.

 

– Where jaj komme fra, det er bare country som … ehhh … rocks. Og det er only one, Dolly Parton. Hun får maj i hockeymood, avslører han overfor bulldogs.no.

 

Visst funker det. Søndag holdt han seg også utenfor utvisningsboksen for første gang på tre og et halvt år. Aker-trener Remi Andersen har derfor bestemt at 11. desember skal bli offisiell Bulldogs-flaggdag.

 

– Trist som faen

En som slett ikke har grunn til å skyte opp raketter er Olav Imsgard. Etter fem kamper og rikelig med istid, står den trege backen med null målpoeng.

 

– Jeg må si som Ari Behn: Det er trist som faen. Jeg har prøvd alt: Skiftet farge på kølletapen, kjøpt ny hjelm, begynt å drikke vørterøl … Lørdag kveld avlyste jeg til og med gløggfesten som jeg hadde planlagt siden oktober, og la meg klokka halv ti for å være opplagt. Jeg skjønner at fansen er oppgitt, men jeg er rett og slett ikke bedre, sukker 35-åringen.

 

 

Allerede onsdag får han imidlertid en ny mulighet til å få fart på statistikken, når Aker møter Rosenhoff i Grünerhallen. Dropp 18.45.

 

Legg igjen en kommentar