Så tenna flagra

Oslo (Bullshit news): Bunnkampen mellom Aker Bulldogs og Gamle Oslo utviklet seg til en tannleges våte drøm.

En fullsatt Grünerhall ble vitne til et særdeles underholdende oppgjør som endte med 6-5-seier til talentfabrikken Aker. Vel, om man spør matchvinner Jørgen «Milhouse» Darre eller assistentdommer André Green om underholdningsverdien, vil de kanskje rynke litt på nesa. Begge må nemlig belage seg på tannlegebesøk etter henholdsvis en albuetakling og et mindre vellykket skudd av Thomas Scott Lyngås.

-Jeg hadde to skudd i løpet av kampen. Det første smalt tverrligger inn, det andre traff jo forsåvidt godt det også. Bortsett fra at jeg ikke akkurat sikta på dommeren, sier Lyngås som til tross for tynt treningsgrunnlag fortsatt er den ubestridte «blafrepuckkongen».

Bulldogs-redaksjonen får opplyst fra IIHF at dommer Green slo ut fire tenner og må belage seg på mye suppe i ukene som kommer. Darre (bildet) slapp langt billigere unna.  

-Jeg må nok ut med 800 spenn for å få orden på porselenrekka. Men jeg trøster meg med at jeg i løpet av tre-fire år verken har hår eller tenner å tenke på, så dette blir siste gang, gliser Milhouse som kunne trøste seg med at hans mål, Akers sjette, ble avgjørende.

Kaptein Jan R. Andersen innførte obligatorisk oppvarming før lørdagens kamp. Han avslørte seg selv som en middelmådig fotballspiller, men det er ingen tvil om at den lubne veteranen trenger å vekke kroppen før han går på isen. Med to mål i første periode satte han standarden for en åpning Aker-fansen ikke har sett på årevis. Laget ledet hele 5-0 etter halvspilt kamp, før gjestene fikk slippe til. Andersen hadde også en målgivende pasning og var, sammen med Bjørn Fisberg… unnskyld Risberg (2+1), Akers mest produktive med tre poeng i den etterlengtede seieren.

Og Bulldogs fikk mer å juble for i går. Terje «Gonzales» Gudmundsen ble nemlig far til ei lita jente. Bulldogs-redaksjonen gratulerer og sender samtidig en hilsen til Sverige og Brokeback Mountain-treffet der Akers Christer Larsson i dag holder foredrag om hvordan oppveksten uten TV-spill og varmt vann har preget ham.

Én kommentar til “Så tenna flagra”

Legg igjen en kommentar