Bulldogs går nye veier

Oslo (Bullshit news): I jakten på sesongens andre seier, tar trenerteamet i Aker Bulldogs grep.

Kun Furuset har denne sesongen fått kjenne Akers vrede. Ellers er det stort sett blitt sviende nederlag. Og tendensen er ifølge kaptein Jan R. Andersen den samme hver kamp.

-Vi bruker nesten to perioder på å komme igang. Når gutta våkner, ligger vi stort sett under med fem-seks mål. Vi kan ikke fortsette slik. Det er flaut. Jeg gjør det jeg kan for å backe opp spillerne på benken, faktisk er jeg så engasjert at jeg glemmer å spille selv. Ja, sist kamp ble jeg utvist fordi jeg kom inn på isen altfor sent. Hva gir du meg? knegger Andersen.

Den rutinerte spinning- og poledanceinstruktøren lover bot og bedring.

-Vi er riktignok en gjeng med amatører, men nå skal jeg innføre noe som vil løfte oss opp på den øverste delen av tabellen. Det er stort i USA og kalles oppvarming. Kort fortalt gjør man forskjellige øvelser i forkant av selve kampen, altså før man går ut på isen, slik at kroppen er varm og fungerer bedre når alvoret starter. Dette høres kanskje sprøtt ut, men det skal visstnok fungere.

Lørdag får Andersen testet ut sin idé. Samtlige spillere er nemlig blitt pålagt å ha med seg joggesko til kampen mot «Der alte Oslo». Om det blir hjørnefotball eller «haien kommer» vil ikke Andersen kommentere. Det eneste han vil røpe er at de som måtte ha gymlærerutdanning, trolig vil få seg en real vekker.

Legg igjen en kommentar