Sesongen over – Sesongen snart i gang

Det har vært en lang og fin ettersesong for Aker Bulldogs og etter en kort og fortjent ferie (merk: fri fra jobb – ikke trening!) dras neste sesong  i gang medio august.

Våris

Det har vært ukentlig drilleparty sene kvelder på is i Holmenhallen fra påske til st.hans med godt oppmøte (15-20 stk) og to keepere. Her var det med spillere fra både Aker Bulldogs, Vika Vipers, Mølla og Ski. Duncan Harwood gjorde et fint come back i Aker-trøya og demonstrerte fortsatt giftig tunge og kølle.

Inline

Endelig kom den nye bandybanen på Berg til nytte for skikkelige folk, og viser seg å være ypperlig til inlinehockey med et strøkent betongdekke, god plass og fin kveldssol. Noen Bulldogs-spillere har også hospitert i seriespill med Vika Vipers. Det ble arrangert en miniserie i år med 4 lag med kamper i Furuset Forum og Grünerhallen. Vipers reddet æren med én kamp uten tosifret i hekken.

VIka Vipers - bak fra venstre: Øyvind, Leif, Christian, Pål, Yngve "highstick", Christer, Remi, Erik, Tarjei "Aker-rookie", Jon, Jørn

God sommer! Vi gleder oss til neste sesong!

Legg igjen en kommentar