Mot thrilleavslutning

(Skedsmo – Aker 3-7): Aker Bulldogs har seriebronsen langt nede i hundekurven én serierunde før slutt.

 

For da det gjaldt som mest, brettet tolv tapre menn opp ermene og tok en svært etterlengtet seier mot Skedsmo etter en lang tur til Romerike.

Disse gutta flytter inn på Paradise Hotel neste uke.

 

– Fue un partido fantástico. Les di a los niños algunas reglas simples para hacer frente a. Ellos siguieron el plan a la perfección, sier Jose Villouta som gjorde comeback etter å ha deltatt i Idol i Chile.

 

3 x 15 minutter gjenstår før klubbens første medalje på mange år er et faktum. Blir det sølv eller bronse?

 

– Jeg føler at vi fortjener sølvet. Vi har jobbet hardt for dette hele sesongen. Jeg har kokt kaffe og backet opp guttene så godt jeg kan. Jeg kommer uansett til å kjøpe meg en stor pokal som jeg skal ha liggende på planet på pick up’n min. Det har jeg fortjent. Kall meg gjerne et suksesstrener, sier Remi Andersen.

 

Aker vant åtte kamper på rad før det begynte å kladde litt i februar. Tre poeng på fem kamper var ikke populært: Fansen ville ha Andersens hode på et fat og publikumssnittet sank fra ti til seks. Men Aker reiste seg. 4-2-skrotseieren over Hasle/Løren satt langt inne og var akkurat det den søkkrike klubben trengte. Seieren kostet også: Lagets store stjerne Christer Larsson pådro seg brist i armen og kraftig hukommelsestap.

 

Det var den tredje livstruende skaden Aker var blitt rammet av de siste kampene. Tidligere hadde Mikael Sundberg og Amund Vik fått henholdsvis dobbelt nesebrudd og åtte utslåtte tenner. Tross skader og til tider svært dårlig stemning i spillergruppen, er annenplassen innen rekkevidde.

 

– Vi tar sølv hvis vi slår Furuset. Så enkelt er det, sier statistikk- og resultatansvarlig Jørgen Darre.

 

– Det er vel ikke så enkelt?

 

– Nei, det er ikke det. Skedsmo må tape mot både Prinsdalen og Jordal. enkelt er det, legger Darre til etter to timers betenkningstid.

 

Etter dette ga vi opp Darre og konstaterte at Skedsmo bare kan ta ett poeng på sine gjenstående kamper dersom Aker skal ha sjanse på sølvet.

 

Nettopp Skedsmo var flere nummer for små for Aker og en strålende opplagt keeper-Kenneth Evensen lørdag. Seieren var den første over Skedsmo siden mellomkrigstiden. Helgen ble komplett da Mølla ble slaktet 17-0 søndag. Mikael Sundberg noterte seg for pene 4+4 poeng mens Remi Andersen gikk målløs av banen.

 

PS! Bulldogs-redaksjonen tar forbehold om at Forward kan vinne sine to gjenstående kamper og dytte Aker ned på fjerdeplass. I den sammenhengen vil vi også nevne at det er mulig å få sju rette i Lotto fem helger på rad.

 

Legg igjen en kommentar