Jakten på kjærligheten gikk nesten bra

Mens de fleste Bulldogs-guttene lå og sov etter en liten bytur, valgte én av dem å dra i gang sin egen premierefest.

 

– Jeg er født og oppvokst på landet. Drømmen har alltid vært å være med i «Jakten på kjærligheten», og da jeg fikk muligheten til å være med ei budeie hjem, ble fristelsen for stor. Jeg ville lage min egen versjon av Bonderomantikk – kanskje med en anelse mer hud. Også ville jeg være «på lufta» før TV 2, sier han.

 

Det hele startet på restauranten «Egon» fredag kveld, etter den første av fire treningsøkter på Lillehammer. Bare metere unna, ca 18 timer senere, fikk et knippe Aker-spillere servert en historie som overgikk alt og alle siden klubben ble stiftet i 1766.

 

– He he, alle sår gror, sa hovedpersonen etter å ha skremt vannet av lagkameratene sine.

Stemningen tok seg opp da det viste seg at den tidligere savnede lagkameraten hadde tre, og ikke to skrubbsår, i hodet.

 

Tja, hvor skal man begynne? Kanskje med legevakten? «Sorry, vi kan ikke hjelpe dere – taushetsplikt». Eller politiet: «Nei, vi tok bare inn én fyr i natt – og han er ikke kameraten deres».

 

For etter at vår venn ikke møtte på morgenøkten lørdag, ikke var på hotellrommet sitt og heller ikke svarte på telefonen, begynte stemningen å bli trykket. Hvor var NN? Greit nok å bli med en dame hjem, kanskje til og med blir med venninna hennes hjem etter det, men dette …

 

Kun katter og en og annen fisk var blitt drept i OL-byen siden Lillehammer-saken i 1973. Men da seks utsendte Aker-gutter endelig fikk tak i politiet lørdag ettermiddag, dro fram et bilde av savnede, og mannen med én stjerne på skuldrene reagerte med: «leter dere etter han der? – det gjør vi også», ble det slått full alarm.

 

Det kunne blitt leteaksjon i stedet for hockeytrening, men da Bulldogs-redaksjonen ble oppringt av en stemme som bekreftet at vår mann var funnet, at han gikk og snakket på egenhånd, var lettelsen stor.

 

Da var det egentlig bare å lene seg tilbake og vente på en særdeles juicy story. Og etter tre kvarter kom syndebukken. Med nye sko, en litt for liten hettegenser, et skjevt smil og «halla».

 

For å gjøre en lang historie kort:

Fredag kveld:

Han drikker vanligvis bare øl – gjorde et unntak

Skulle opp tidlig – ble med på nachspiel med mennesker med pupper

Han drikker vanligvis bare øl – gjorde enda et unntak

Gnukk, gnukk, gnukk

Lørdag morgen:

Skjønte at han måtte hjem – det sprutregnet

Begynte å gå – blackout

Kaldt, bløtt, panikk

4,5 i promille

Mistet sko, telefon, lommebok

Regn, regn, regn

Fakkelgården, metallstang, vindu (les mer om dette her)

Mange forsøk uten hell

Låve, høy … zzzzzzzz

Lørdag ettermiddag:

Hvor er jeg?

Traske, traske, traske

Politibil

Ups!

«Hei, vi har lett etter deg»

Ups!

Politistasjon

Overvåknings-video

«Hei, det er jo meg, jo!»

Case closed

 

Lørdag gikk heller ikke helt knirkefritt da Johannes presterte å ramle mellom toget og perrongen på Gardermoen. Men etter noen sting på sykehuset, var kirurgen fit for fight igjen. Utrolig nok forløp byturen natt til søndag uten de helt store skandalene. Tursjef Andreas har allerede startet forberedelsene til neste års treningsleir og lover sydentur til den som kommer i Gudbrandsdølen Dagningen mer enn én gang.

 

Bulldogs-redaksjonen vil benytte anledningen til å takke for det som tross alt ble en feiende flott tur. Dere er alle unike. Gud være med dere og hockeyutstyret deres.

Legg igjen en kommentar