In the jungle, the mighty jungle

Aker Bulldogs feiret sølvet på den fasjonable restauranten O`Learys i Oslos finansstrøk fredag kveld.

Det oppsto kø da alle møtte opp samtidig.
Jørgen Pedersen tar seg en blås når det er off season

 

 

Som ventet ble dette en rolig aften der spillerne diskuterte sesongens opp- og nedturer samt Aune Sand og døde besteforeldre.

 

Stemningen var upåklagelig, praten gikk lett og isbitene haglet mellom bordene mens noen lagde apelyder og slo seg i hodet.

 

-Jøss, er det deg? Og deg? Og deg også?

Bulldogs-redaksjonen var selvsagt til stede og foreviget sølvfesten.

 

Moroa varte ut i de sene nattetimer. Noen gikk hjem tidlig, andre burde gått hjem da festen skulle fortsette på rikmannsklubben «Sosialen».

 

– Hæ, kommer jeg ikke inn?! Du veit ikke hva du driver med, din dørvaktløk! Jeg kjører hybridbil. Bidrar, hvis du skjønner. Jeg er en lagspiller og tar ansvar. På bana og for miljøet. Også nekter du meg å komme inn?! MORA DI! FORP*&%$#!

 

Selv en hedermann kan miste fotfestet etter et par-tre pils. For det ble stopp i døra da de fleste entret VIP-rommet på byens in-sted.

 

I stedet endte miljøaktivisten opp på et sted han aldri hadde vært tidligere. I hvert fall ikke som han husker.

 

– Det var jævlig fett. Vi snakka om intimbarbering og sånt hele kvelden. Også husker jeg ikke så mye mer egentlig. Uansett: Jeg ville ikke ha vært kvelden foruten. Våkna riktignok med verdens trangeste hjelm, uten penger, telefon og belte, men Jesus, det var litt av en fest.

 

Tidligere på kvelden ble samtlige punkter på planen for sesongen 12/13 klubbet. Jose stakk av med prisen for «Årets niceguy», toppscorer Mikael fikk plastpokal og Remi fikk grønn stringtruse. 20 mann rakk hånda i været da det ble foreslått sommertrening på Bislett, tre av disse er ventet å møte opp.

 

Det gjenstår seks istreninger i Holmen ishall. Og det er muligheter for å slenge seg med, selv om man ikke har betalt. For hundre kroner får du en drøy time med juling og kjeft.

Sorry, bulldogs. Treningene i Holmen Ishall er ikke i regi av Aker og er forbeholdt de som var med i fjor samt en haug andre middelhavsfarere. Vi får håpe oppmann og lagleder er ferdig innflyttet og uthvilt til neste år, slik at det blir booket egen tid for oss i en sommeråpen ishall (red.anm.)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar