Gøy på landet

Første helga i september reiste en hel gjeng med Aker-gutter til Hamar. Fire økter fordelt på tre dager ble gjennomført, alle med svært høy kvalitet.
Hamars hockeyfasiliteter skuffet selvsagt ikke, og Storhamar fikk 15 nye supportere etter at flere av spillerne innrømmet at de hadde vært korttenkte og støttet andre lag fordi de tilfeldigvis var oppvokst i for eksempel Lillehammer.

Stemningen var god da Jon viste fram tatoveringene sine.

Metervis med pokaler, drakta til Mester’n og luksuslasagne på Iskroa imponerte, men reisefølget ble noe skuffet over det Hamar hadde å tilby av uteliv. Øltørste gutter lar seg imidlertid ikke stoppe. Etter en relativt rolig fredag aften, ble det både øl, vin, ja, til og med sprit på flere av spillerne utover lørdagskvelden. Noen fikk kanskje litt for mye å drikke og måtte slå lens opptil flere ganger, men samtlige stilte utvilte og freske til treningsleirens siste økt søndag formiddag.

Etter siste trening måtte alle avlegge urinprøve.

Bulldogs-redaksjonen vil takke for turen og ønske lagets nye spillere Stian Sannerud og (San) José Rodriguez Sanches Olé Victor Javier Antonella velkommen til talentfabrikken. Sistnevnte heter egentlig Jose Miguel Villouta, men det blir for enkelt.

Vi gleder oss stort til seriestarten. Det skal bli en historisk god sesong.

Legg igjen en kommentar