Fredrik hilser: – Ses i februar

(Aker – Skedsmo 5-6) Fredrik er ikke tilbake på isen før et stykke ut i 2012.

Han slo skulderen ut av ledd da han ble meid ned av en svømmende Skedsmo-spiller i sesongens første kamp. Etter god hjelp av Akers leger Johannes og Bendik, kom han seg til legevakten.

 

– Bildene av selve skulderen så bra ut, men det var verre med muskler og vev. Om seks uker kan jeg begynne å bruke armen igjen, så blir det et par måneder rehab. Sykt kjipt! Ses i februar, sier Fredrik, som lover at han likevel vil ta turen for å støtte Aker i kampene som kommer.

-Jasså, du greide å ta bilde, ja? Det husker jeg ikke, sier 26-åringen.

 

Hadde Skedsmo i kne

Aker slo godt fra seg i sesongens første match. Skedsmo har vanligvis vært et par nummer for store, men sultne fillebikkjer kom tilbake og utlignet til 5-5 etter å ha ligget under i hele kampen søndag. Håpet om en historisk seier ble imidlertid knust da gjestene fikk spille 5 mot 3 like før slutt.

 

– Bittert. Skuddet traff meg her, sier keeper-Erik og peker oppå skuldren sin. Veteranen sto en bunnsolid kamp og blir trolig belønnet med en ny tiårskontrakt.

 

Akers mål ble scoret av Christer Larsson, Duncan, Jørgen Darre og nykommer Mikael som allerede har vist seg som en super forsterkning. Den skøytesterke svensken både scorer og serverer, og det spørs om ikke Darre har fått seg en alvorlig utfordrer i kampen om Dog Poo Trophy – som går til Bulldogs’ poengkonge i grunnspillet.

 

Torsdag morgen går Aker ombord i det nyinnkjøpte flyet som skal ta laget til sesongens første bortekamp fredag kveld. Ski fikk grisejuling mot et forsterket Prinsdalen 2-lag i sesongåpning og tapte hele 0-8. Aker, som bare tapte med ett mål, er derfor skyhøy favoritt.

Legg igjen en kommentar